Hallottál már az otthon felújítási támogatásról? Miért érdemes igénybe venned?

Az otthon felújítási támogatás igénylésével elvégezhetsz akár egy 6 millió forintos otthon felújítást is, amelyből 3 millió forint állami visszatérítést kaphatsz.
Gondolkozhat kisebb felújítási munkálatokban is, az állam ebben az esetben is állja a költségek felét utólagos térítéssel.

                                                Otthonfelújítási támogatás

Mik a feltételei, hogy igénybe vehesd?

Legalább egy gyermeket kell nevelelned, legalább egy éves tb jog viszonnyal kell rendelkezned, köztartozás mentességednek kell lennie, az ingatlanban minimum egy éve kell laknod, de itt vannak kivételek.

Miben tudok én Neked segíteni?

Ha régóta fontolgatod fűtési rendszered korszerűsítését, akkor itt az ideje belevágni, így most duplán spórolhatsz. Hiszen tudjuk egy rosszul működő rendszer a rossz komfortérzeten kívül, többlet költségeket is generál.

A támogatás új rendszer kiépítésére is igénybe vehető, akár megújuló energiaforrások alkalmazásával is.

Kialakítható hőszivattyús rendszer, padlófűtés, mennyezetfűtés, napkollektor, napelemes rendszer is.

De ha te éppen a meleg nyári napok elől menekülnél, klímaberendezés vételében, beépítésében is segítségedre lehetünk.

Miért fontos megbízható szakembert választanod?

FONTOS!

Minden anyagbeszerzést és munkadíjat számlával kell igazolnod, a munkálatok elvégzéséhez pedig szerződést kell kötnöd a vállalkozóval.

Közösen oda kell figyelnünk, hogy az anyagköltség, és munkadíj fele-fele arányban számolható el, segítek ennek szem előtt tartásával megtervezni a munkálatokat Neked.

Tehát egy 1millió forintos munkadíj csak akkor számolható el ha ugyanennyi anyagköltséggel alátámaszthatók a munkálatok.

 

Érdeklődni szeretnél?

Kollégáinkkal országosan az Ön rendelkezésére állunk, de Budapest és Érd környékén extra rövid határidőn belül tudunk segíteni. Ha otthonában egyszerűen szeretne gondoskodni a fűtésről és hűtésről is, keressen minket bizalommal!