Hővisszanyerős szellőztető rendszerek

Válasszon minket, mert:

  • Problémamentes szellőztetést biztosítunk a hővisszanyerős szellőztető rendszerek segítségével
  • Kizárólag professzionális munkaeszközökkel dolgozunk
  • Költséghatékony megoldásokat nyújtunk
  • Rövid határidővel és precízen teljesítjük a feladatokat
  • Munkavégzés közben maximális figyelmet fordítunk a tisztaságra
  • Az Ön egyedi igényei alapján végezzük el a munkát

A hővisszanyerős szellőztető rendszerek olyan kiépített szellőztető berendezések, amelyek hatékony és problémamentes szellőztetést tesznek lehetővé a háztartások számára. Ismerje meg a szellőztető rendszerek legfontosabb jellemzőit, és gondoskodjon a kellemes levegőről!

Hogyan működnek a hővisszanyerős szellőztető rendszerek?

A hővisszanyerős szellőztető rendszerek a hideg, sokszor fagypont alatti levegő helyett kellemes, meleg levegővel töltik meg a helyiségeket. A háztartásokban általában a konyhák, fürdőszobák és WC-k szellőztetése a legszükségesebb, hiszen a kellemetlen szagokat mindenki a lehető legrövidebb idő alatt szeretné semlegesíteni. Hagyományos szellőztetéskor azonban a szagok elűzéséhez a kinti levegőt közvetlenül kell beengedni, amely télen kifejezetten hűvös is lehet.

A megoldás abban rejlik, hogy a hővisszanyerős szellőztető rendszerek az elhasznált levegőt úgy engedik a szabadba, hogy előtte egy hőcserélőn vezetik át. A hőcserélő abban segít, hogy a távozó, majd visszaérkező levegő hőmérséklete közel azonos legyen. Így a kintről bejövő levegő nem hűti le a helyiségeket, és a szobák ugyanolyan hőmérsékletűek maradnak. A hővisszanyerős szellőztető rendszerek segítségével Ön jelentős mennyiségű pénz spórolhat, hiszen a szellőztetés után nem lesz szükség a szobák újbóli felfűtésére.

A hagyományos szellőztetési módszerekkel szemben a hővisszanyerős szellőztető rendszerek megtartják a helyiségek hőmérsékletét. Az elszívott levegőt ugyanis úgy juttatják a szabadba, hogy az elhasznált 22 fokos levegő 20 fokos hőmérséklettel érkezik vissza.

Miért előnyösek a hővisszanyerős szellőztető rendszerek?

 

  • A hővisszanyerős szellőztető rendszerek a kintről érkező hideg levegő helyett a benti levegő hőmérsékletével szinte azonos levegőt juttatnak vissza a lakásba. A fűtésszámla ennek köszönhetően jelentősen csökkenthető, hiszen a szellőztetések nem fognak hideget teremteni a háztartásban.

 

  • Megakadályozható a kellemetlen szagokkal és látvánnyal járó penészképződés. A penészgomba elszaporodása szempontjából a nedves, nyirkos levegő biztosítja a legkedvezőbb feltételeket. A penész ugyanis a nedves lakásokban nagyon hamar képes elterjedni a bútorokon, illetve a falakon is. A penészes foltok kellemetlen szagokat árasztanak, és a falakat is tönkreteszik.

 

  • A hővisszanyerős szellőztető rendszerek optimális páratartalmat biztosítanak a helyiségekben, így a penésznek esélye sincs a kialakulásra. A megfelelő páratartalom miatt az irritáló szúnyogoktól, legyektől és különböző repülő rovaroktól sem kell tartania többé. A rovarok ugyanis , és mivel nem nyitunk nekik ablakot, így az Ön háztartása már nem lesz csalogató számukra.

 

Hogyan tudunk segíteni Önnek?

Ha az otthonában hideg levegőtől mentes szellőztetést és költséghatékonyabb fűtést szeretne, a hővisszanyerős szellőztető rendszerek jelentik a megoldást. Az igényei megismerését követően felmérjük a munkaterület állapotát és jellemzőit, majd ismertetjük az elérhető lehetőségeket. Kizárólag magas minőségű eszközökkel és gépekkel dolgozunk, hogy a munkavégzés a lehető legprecízebb legyen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szívesen segítünk Önnek a hővisszanyerős szellőztető rendszerek beépítésében, hogy a lakásában szagmentes és egészséges levegőt teremthessen!