Hőszivattyú

Válasszon minket, mert:

A hőszivattyú valóban környezetbarát fűtési és hűtési megoldás, amelyről a modern technológia gondoskodik. Ha Ön fontosnak tartja a környezetvédelmet, de emellett hatékonyan szeretne fűteni otthonában, ismerje meg a hőszivattyúk legfontosabb tulajdonságait!

Miért hasznos a hőszivattyú használata?

Az energiatakarékos üzemeltetés garantált. Manapság a környezettudatosság és az energiatakarékosság egyre nagyobb szerepet játszanak bármilyen termék vagy eszköz vásárlása során. A hőszivattyú napelemmel párosítva kitűnő választás fűtéshez és a használati meleg víz előállításhoz egyaránt.

A természetből hasznosítható energia fűtésre, használati meleg víz előállítására és hűtésre egyaránt kiválóan felhasználható. A hőszivattyú egy olyan fűtő és hűtő berendezés, amely az egyik oldalról elvont hőt a másik irányba szállítja. Ilyenkor a szerkezet az egyik irányba fűt, a másik irányba pedig hűt.

További fontos előny, hogy a hőszivattyú akár fordított üzemmódban is működtethető, azaz fűtés helyett hűtésre is alkalmazható. Hűtés során ugyanis a szivattyú nem meleg, hanem hideg vizet keringet a fűtéscsövekben. Ennek a lehetőségnek köszönhetően a hőszivattyús rendszer a házból vezeti el a hőt a szabadba.

A hőszivattyú többféle energia hasznosítására is tökéletesen alkalmas. Legyen szó akár talajról, földről vagy levegőről, az elektromos energia előállítása teljes mértékben környezetbarát módon is megvalósítható. Napelem használatával az üzemeltetéshez szükséges energia termelése semmilyen környezeti károkat nem okoz.

A levegő-víz hőszivattyú Magyarország teljes területén megbízható és hatékony megoldást nyújt a fűtési és hűtési feladatok ellátására. Hazánkban az extrém időjárási viszonyok között is képes a fűtéshez nélkülözhetetlen meleg víz, illetve meleg levegő előállítására. Így a -20°C-os hidegben is egyszerűen és gyorsan előállítható a kívánt meleg víz és kellemes hőmérséklet.

A levegő-víz hőszivattyú fontossága

Fontos megemlíteni, hogy szakembereinkkel kizárólag levegő-víz típusú hőszivattyú készülékekkel dolgozunk. Ennek oka, hogy a geometrikus, azaz a talajszondás és talajkollektoros hőszivattyúk sokkal drágábbak. Az általunk használatos levegő-víz hőszivattyú eszközök azonban közel ugyanolyan teljesítményre képesek, és hosszú távon jelentősen gazdaságosabbak.

A hőszivattyú minden esetben hosszú távú befektetésnek tekinthető, ezért a minőségen soha nem érdemes spórolni. Szakembereinkkel elsősorban Panasonic készülékekkel dolgozunk, amelyek garantálják a stabil és hatékony működést. A költségek akár már középtávon is megtérülhetnek, de hosszú távon garantáltan költséghatékony megoldást nyújtanak a hőszivattyúk.

Érdekesség, de mindenképpen a hőszivattyúk hatékonyságát bizonyítja az a tény, hogy Svédországban már a háztartások túlnyomó többsége ilyen módon fűti a helyiségeket.

Ipari hőszivattyúk

Nem csak családi házak, kisebb kivitelezési projektek elkészítését vállaljuk, hanem akár nagyobb projekteket, társasházak, irodák számára is tudunk biztosítani hőszivattyús-rendszer kivitelezést. Ez a környezetbarát, energiatakarékos megoldás garantáltan növelni fogja az ingatlan értékét, biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, emellett költséghatékony. Vállaljuk irodák, társasházak, galériák, csarnokok, egyéb nagyobb helységek hőszivattyús-rendszerének kiépítését is.


Hogyan tudunk Önnek segíteni?

Ha otthonában korszerű, de gazdaságos fűtési és hűtési rendszert szeretne, válassza a hőszivattyúkat. A kapcsolatfelvételt követően felmérjük az egyedi igényeit, illetve a háztartással kapcsolatos lehetőségeket. Keressen minket bizalommal abban az esetben is, ha érdeklődik ipari hőszivattyús szolgáltatásunk iránt!

Amennyiben Önnek megfelel az ajánlatunk, szakembereinkkel professzionálisan elvégezzük a hőszivattyú beüzemelésével járó összes feladatot. Több évtizedes szakmai ismereteink frissítése mellett folyamatosan lépést tartunk korunk legkorszerűbb fűtési módszereivel is, hogy Ön garantáltan komfortosan érezze magát otthonában. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és környezetbarát, de hatékony fűtési rendszert építünk számára.