Fűtéskorszerűsítés

Válasszon minket, mert:

Fűtéskorszerűsítés segítségével Ön is költséghatékony és környezetkímélő feltételeket biztosíthat otthonában. A szén-dioxid kibocsátás visszaszorítása mellett a modern fűtési rendszerek költségei már középtávon, 3-5 év alatt teljes mértékben megtérülhetnek. Ismerje meg az elavult rendszerek hátrányait és a fűtéskorszerűsítés előnyeit!

Miért problémásak a régi fűtés rendszerek?

 

Az energia költségeink akár 85%-át is a fűtés, illetve a melegvíz készítés teszi ki. A régi és korszerűtlen fűtési berendezések legnagyobb hátránya, hogy óriási energiaveszteséggel működnek. Az energiaveszteség következtében az elavult fűtési eszközök többlet szén-dioxid kibocsátást okoznak. Az emberi tevékenységek során kialakuló szén-dioxid termelés folyamatosan növekszik, és károsítja a környezetet. Habár az emberiség által okozott szén-dioxid mennyiség kevesebb a természetes kibocsátásnál, azonban így is felborítja a természeti egyensúlyt.

 

A régi kazánok fosszilis tüzelőanyagokkal működnek, amelyek jelentősen károsítják a környezetet. Ezzel szemben például egy hőszivattyú napelemmel párosítva akár teljes mértékben megújuló, környezetbarát energiával működhet. Ha az Ön otthonában nyílt égésterű kazánnal történik a fűtés, akkor egy esetleges kazáncsere alkalmával a kéményt, illetve a gázvezetéket is korszerűsíteni szükséges. Az ilyen jellegű felújítások egy levegő-víz hőszivattyú árát súrolják, épen ezért célszerűbb a környezetkímélő fűtéskorszerűsítés mellett dönteni.

 

A természet közel azonos mennyiségű szén-dioxidot távolít el a légkörből, mint amennyit kibocsát. A legnagyobb probléma, hogy az emberi források által kibocsátott szén-dioxidot nincs, ami eltávolítsa a levegőből. Fűtéskorszerűsítés segítségével azonban Ön is költséghatékonyabban és valóban környezetbarát módon gondoskodhat otthona melegéről. 

 

A fűtéskorszerűsítés és a napkollektorok előnyei

 

Ha Ön régebbi vascsövek és az azokhoz tartozó öntöttvas radiátorok használatával fűt, célszerű a fűtéskorszerűsítés érdekében modern megoldásokkal dolgozni. A korszerűtlen kazánokat szintén érdemes minél hamarabb új típusra cserélni, hogy a fűtés mindig biztonságos és pénztárcabarát legyen. Gyakran felmerül az a kérés, hogy a fűtési rendszer csövei kerüljenek be a falba. Így az otthona jelentősen esztétikusabb lesz, a régi vezetékeit pedig modern, ötrétegű csővezetékekre cseréljük.

 

A régi fűtötesteket szerencsére már Ön is fejlett technológiájú, illetve alacsony hőmérsékletű fal- és mennyezeti fűtési rendszerekre cserélheti. Kiemelten fontos a fűtési rendszer megfelelő szabályozása és műszaki karbantartása is. A leghatékonyabb működés érdekében célszerű időközönként ellenőrizni a fűtési rendszereket. A pénztárcabarát fűtéskorszerűsítés Budapest és Érd mellett az ország többi részében is elérhető.

 

A napkollektorok hasznos működésére az a tény is rávilágít, hogy már két panel segítségével egy átlagos család melegvíz igénye is kitűnően biztosítható. A használati melegvíz általában a vízmelegítés 60%-át teszi ki, így jelentős szerepet játszik a költségek mértékében. A legfontosabb előny, hogy a fűtéskorszerűsítés ára már 3-5 évet követően 100%-osan megtérülhet. 

 

Hogyan segítünk Önnek a fűtéskorszerűsítés elvégzésében?

 

Ha fűtéskorszerűsítés segítségével szeretné költséghatékonyabbá és környezetbaráttá tenni otthonát, vegye fel velünk a kapcsolatot, és hatékony megoldásokat biztosítunk!

 

Tapasztalt szakembereinkkel felmérjük és ismertetjük az Ön otthonában is elérhető korszerű lehetőségeket. A fűtéskorszerűsítés Érd és Budapest mellett kifejezetten gyorsan elérhető, de természetesen az ország többi részére is hamar eljutunk.