Fűtési rendszer átmosása

Válasszon minket, mert:

A fűtési rendszer átmosása elengedhetetlen a műszaki problémák megelőzéséhez, és a hatékony működés biztosításához. Az eljárás segítségével számos, anyagilag is megterhelő problémát előzhetünk meg otthonában. Ismerje meg a fűtési rendszer javasolt ellenőrzési idejét, illetve a modern gépekkel és vegyszerekkel történő munkavégzés eredményét!

Milyen problémákat előz meg a fűtési rendszer átmosása?

 

A fűtési rendszer átmosása többek között megakadályozza a hőcserélők kilyukadását és a kazán tönkremenetelét is. Azonban a fűtési rendszer eldugulása is tökéletesen megelőzhető az általunk alkalmazott eljárásokkal.

 

Gyakran felmerül a kérdés, hogy pontosan milyen időközönként érdemes a fűtési rendszer ellenőrzését elvégezni. Javaslatunk, hogy célszerű legalább 4-5 évente ellenőriztetni a készülékek műszaki állapotát. Sajnos számos esetben számolnak be ügyfeleink arról, hogy a fűtési rendszerüket 10-15 év alatt egyszer sem mosták ki.

 

Az évek során jelentős mennyiségű iszap és levegő halmozódik fel a fűtési rendszerben. Ennek következtében erőteljesen csökken a rendszer hatékonysága, amely többlet energia befektetéshez vezet. Radiátorok esetében ilyenkor gyakori probléma, hogy egy-egy darab nem fűt megfelelően. Padló- és mennyezetfűtés használata során pedig a szobákban szokott jelentkezni a fűtéssel kapcsolatos probléma.

 

Miért fontos, hogy a fűtési rendszer átmosása modern megoldásokkal történjen?

 

A korszerű eljárások használatával történő fűtési rendszer átmosása kizárólag magas minőségű vegyszerekkel valósítható meg. Sajnos számos esetben az olcsó munkavégzés mögött teljes mértékben szakszerűtlen és haszontalan technikák állnak. Nem ritka eset az sem, hogy a fűtési rendszer átmosása egyszerűen slag és víz használatával történik, amely alkalmatlan a precíz tisztításra. Ha alapos és minőségi tisztítást szeretne, a fűtési rendszer átmosása Érd és Budapest környékén is rövid időn belül elvégezhető.

 

Szakembereinkkel kizárólag professzionális, illetve megbízható gépekkel és vegyszerekkel dolgozunk. A vízzel ellentétben a vegyszerek hatékonyan távolítják el a fűtési rendszerében található szennyeződéseket. Az általunk alkalmazott vegyszerek a gépeink segítségével még tisztább fűtési körülményeket teremtenek. A gépek ugyanis oda-vissza történő mosatással gondoskodnak a káros anyagok eltávolításáról. A tisztítógépek és a minőségi vegyszerek még a makacsabb szennyeződéseket is könnyen felszakítják, így a fűtési rendszer átmosása teljes értékű lesz.

 

Hogyan tudunk Önnek segíteni?

 

A fűtés rendszer átmosása kifejezetten fontos, hogy még időben megtörténjen. A tisztítás elmulasztása a készülékek idő előtti meghibásodásához vezethet. A kazán vagy hőszivattyú javítása többször annyiba kerül, mint a fűtési rendszer átmosása.

 

Ha az Ön fűtési rendszerét legalább 2-3 évente nem ellenőrizték, a hatékony működés érdekében célszerű minél hamarabb gondoskodni a tisztításról. A fűtési rendszer átmosása Budapest és Érd közelében is rövid idő alatt elérhető. Ha biztosítani szeretné a fűtési rendszere megfelelő működését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és rövid időn belül segítséget nyújtunk!