Padlófűtés

Válasszon minket, mert:

Padlófűtés segítségével az Ön otthonában is kiváló komfortérzet biztosítható, hiszen a padlóból áradó melegnek köszönhetően mindig kellemes hőmérséklet éri a testet.

Miért hatékony a padlófűtés?

A padlófűtés alkalmazásával a meleg hőmérséklet egyenletesen oszlik el az adott helyiségben. Az egyenletes hőmérséklet eloszlás miatt minden sarokban ugyanolyan kellemes hőmérséklet lesz, így nem kell aggódni amiatt, hogy néhány lépéssel arrébb hidegebb lenne a levegő.

A helyiségekben egyáltalán nincsenek látható fűtőtestek, ezért az esztétikusság minden esetben garantált. A fűtőtestek sajnos számos háztartásban feleslegesen foglalják a helyet, és csúfítják el a helyiségek megjelenését. A padlófűtés az egyik legdiszkrétebb fűtési megoldás, hiszen a csövek nem láthatók.

A padlófűtés jelentősen költséghatékonyabb, mint a hagyományos módszerek. A padlófűtést használók akár 25%-kal kevesebb fűtési költséget fizetnek a radiátoros fűtést működtető háztartásokhoz képest. Az alacsonyabb fűtési költségek természetesen a modern és energiatakarékos megvalósításnak köszönhetők. 

Szobánként külön szabályozható a fűtés mértéke, így elegendő csak a használni kívánt helyiséget fűteni. A fűtés szabályozhatósága biztosítja a spórolási lehetőségeket, és hatékony használatot tesz lehetővé. Szakembereink kizárólag korszerű és megbízható technológiával dolgoznak, hogy a költségek minél alacsonyabbak legyenek a jövőre nézve.  

Napjainkban már szinte bármilyen burkolattal tökéletesen használható a padlófűtés. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a Mini padlófűtési rendszerek kivételével a padlófűtést már nem lehet később a betonba építeni.

Hogyan történik a padlófűtés készítése?

A padlófűtés kiépítésének első feltétele, hogy az adott munkakörnyezet tiszta legyen. A munkakörnyezet tisztasága mellett elengedhetetlen az is, hogy a padló alatt megfelelő rétegrend garantálja a stabil alapokat. A vízszigetelés és a hőszigetelés biztosítását követően szereljük fel a vashálót, amelyre végül a csöveket rögzítjük. Az úgynevezett 150-es osztással készített padlófűtés lényegében minden helyiség számára tökéletesen megfelel, azonban eltérő igények esetén egyéb eljárás is megoldható.

Szakembereinkkel a duplex csőfektetési módszert használjuk, amely hétköznapi nyelven csigavonalas padlófűtés néven ismerhető. Ennek az eljárásnak a legfontosabb előnye, hogy a csőben kevesebb a nagysugarú hajlítás, ezért a szivattyú számára elkerülhetővé válik a nagy ellenállás. A padlófűtést mindig úgy tervezzük, hogy a szobák fűtése külön-külön is szabályozható legyen, és a munka elvégzése után nyomáspróbát tartunk, hogy minden maximálisan rendben legyen.

Miért minket válasszon?

Az általunk kiépített padlófűtések szinte örökéletűek, hiszen a karbantartási igényük kifejezetten alacsony. Rutinos szakembereinkkel évtizedes tapasztalattal végezzük a padlófűtések szerelését, hogy minden háztartás és helyiség számára garantált legyen a kívánt komfortérzet. Kizárólag a professzionális, minőségi munkavégzésben hiszünk, így minden ügyfelünk számára a lehető leghatékonyabb és legmegfelelőbb módszerekkel dolgozunk.

Ön minden padlófűtés esetében egyszerűen szabályozhatja a szobák fűtését, így jelentős mennyiségű összeget spórolhat meg. A modern rendszereknek köszönhetően költséghatékonyabb megoldást kínálunk, mintha a hagyományos, radiátoros fűtést alkalmazná.

Munkáinkat mindig azonnal ellenőrizzük, hogy minden megfelel-e műszakilag a padlófűtéssel kapcsolatban. A csőfektetés után minden esetben nyomáspróbát hajtunk végre, amelynek segítségével a betonozási munkálatokból származó hibákat, illetve sérüléseket egyaránt kiszűrjük.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakszerű segítséget nyújtunk!