Vízszerelés

Válasszon minket, mert:

A gyors és biztonságos vízszerelés a csőtörések esetén különösen fontos, azonban a hétköznapibb feladatok elvégzése során is a maximális hatékonyságra törekszünk szakembereinkkel.

Vízszerelés csőtörések alkalmával

A vízszerelés szó hallatán a legtöbben azonnal a mindent elárasztó, súlyos anyagi károkat okozó csőtörésekre gondolunk. A kisebb-nagyobb csőtörések nagyon rövid idő leforgása alatt képesek akár a teljes lakást is elönteni vízzel. Ilyenkor a földön található elosztók és elektromos eszközök rögtön zárlatot kaphatnak, és a súlyos baleseteket okozó áramütés veszélye is fennáll.

A balesetveszélyes körülmények mellett az anyagi károk is jelentős problémákkal járnak. A saját lakás eláztatása mellett ugyanis a lefelé áramló víz erős beázást okozhat az alsó szomszédoknak is. Ilyenkor a szomszédok mennyezetében, rosszabb esetben a falakban és a használati tárgyaikban is maradandó károsodás történhet.

Hétköznapibb munkáink a vízszerelés terén

A csapteleppel kapcsolatos javítási munkák kifejezetten gyakoriak, hiszen a csapokat minden nap sűrűn használjuk. Elég csak belegondolni egy átlagos mosogatás vagy fürdés közbeni csap használatra, amikor a csapokat rövid idő alatt, többször is elzárjuk és megnyitjuk.

A csap meghibásodott alkatrészeit a vízszerelés során újra cseréljük, és minden hibát kijavítunk. A csapok folyamatos csöpögése vagy nehéz elzárás és nyitás esetén célszerű minél hamarabb gondoskodni a megfelelő működésről. A csapokat úgy használjuk számtalanszor a nap folyamán, hogy közben észre sem vesszük. 

Idővel azonban az alkatrészeket a csaptelepekben is cserélni szükséges, hiszen a használat következtében elkopnak, és meghibásodnak. Szakembereink azonnal felmérik a hibás csapok állapotát, és rövid idő alatt új alkatrész beszerelésével biztosítják a gondtalan működést.

A WC tartályok javítása szintén az egyik leggyakrabban végzett teendő a vízszerelés feladatai között. A WC tartály szintén a mindennap használatos háztartási eszközök listáját bővíti. Ha a WC tartályát nem lehet lehúzni vagy éppen folyik belőle a víz, érdemes azonnal megoldani a problémát.

Miért minket válasszon?

Rövid idő alatt, de maximális biztonsággal és hatékonysággal dolgozunk, legyen szó a vízszerelés bármelyik részéről. Az állapotfelmérést követően új darabokra cseréljük a szükséges alkatrészeket. Kizárólag minőségi, de hosszú távú működést biztosító alkatrészekkel helyettesítjük a hibás elemeket. A professzionális alkatrészek ára természetesen megtérül, hiszen strapabíró és hosszú távú működést tesz lehetővé a használatuk.

Nálunk a vízszerelés az új építésű házak, illetve a teljes felújításra váró otthonok vízvezeték szerelését is magában foglalja. A felújítandó konyhák, pincehelyiségek és fürdőszobák tervezése során különösen fontos, hogy a vízvezeték hálózat kiépítése szakszerű legyen. Segítségünkkel Ön garantáltan hosszú távú és költséghatékony működést biztosító megoldásokhoz jut. Munkáinkat valódi szakmai felkészültséggel és évtizedes gyakorlati tapasztalattal végezzük, így mindig hatékony megoldást nyújtunk Önnek.

Keressen minket bizalommal, és szakembereinkkel az azonnali és hatékony vízszerelés minden esetben garantált.